Kakaový prášok so zníženým množstvom tuku (obsah kakaového masla 10 %). Kakao vyrobené tradičným postupom, pri ktorom sú do surového kakaového prášku pridávané regulátory kyslosti, vďaka ktorým získava kakao charakteristickú tmavohnedú farbu a jemnú chuť.
Kakao na tradičné pečenie sa hodí na výrobu intenzívne tmavých a vláčnych báboviek, koláčov, tort a iných tradičných receptov, ktoré budete piecť s kypriacim práškom do pečiva.
Ďalší popis
www.orionkakao.sk
Kakaový prášok so zníženým množstvom tuku.
Zloženie
93 % kakaového prášku so zníženým množstvom tuku (obsah kakaového masla 10 %), regulátory kyslosti (uhličitany draselné, hydroxid draselný)
Výživové hodnoty
Výživové hodnoty
100g
Energia 1412 kJ / 339 kcal
Tuky 10,2 g
- z toho nasýtené mastné kyseliny 6,2 g
Sacharidy 21,1 g
- z toho cukry 1,2 g
Vláknina 29,8 g
Bielkoviny 25,6 g
Soľ 0,05 g
Referenčný príjem priemernej dospelej osoby (8400kJ/2000kcal)
Informácie o produkte
Pôvod
Česká republika
Skladovanie a použitie
Skladovanie
Skladujte v suchu pri izbovej teplote.