Pred nákupom, Vás poprosíme, vyberte si kam chcete aby bola Vaša objednávka doručená.


platba









Rajo Šľahačka z lahodnej smotany 250g
Ďalšie informácie: e 241 ml. Informácie o alergénoch: Mlieko - Obsahuje Adresa výrobcu: RAJO a.s. Studená 35 823 55 Bratislava Slovenská republika Rozmery: Výška regálu: 221 Šírka regálu: 58 Hĺbka regálu: 58 Príprava a použitie: Návod na použitie: 1. Pred použitím 3 až 4 hod. chladiť. 2. Pred každým použitím pretrepať. 3. Pri zdobení držať dózu otvorom zvisle dolu. 4. Hneď po použití striekaciu dýzu vyklopiť, vyčistiť prúdom vody a vysušiť. Skladovanie: Skladujte pri teplote od 4 °C do 24 °C. Po prvom použití skladujte pri teplote od 2 °C do 8 °C a spotrebujte v priebehu 7 dní. Typ - Pri izbovej teplote Podmienky skladovania: Minimálna teplota °C: 4 Maximálna teplota °C: 24 Typ balenia: Typ - Aerosól Štandardizovaná značka: Značka - Rajo Hmotnosť: Brutto hmotnosť: 330 Bezpečnostné upozornenie: Pozor: Nádoba je pod tlakom: pri zahriatí sa môže roztrhnúť. Uchovávajte mimo dosahu tepla, horúcich povrchov, iskier, otvoreného ohňa a iných zdrojov zapálenia. Nefajčite. Neprepichujte alebo nespaľujte ju, a to ani po spotrebovaní obsahu. Chráňte pred slnečným žiarením. Nevystavujte teplotám nad 50 °C/122 °F. Uchovávajte mimo dosahu detí. Technicky podmienené: v dóze vždy zostane malý zvyšok obsahu. Jazyk produktu: Hlavný jazyk popisu - Slovenčina Číselná veľkosť: Číselná veľkosť: 250 Jednotka (špecificky): Jednotka (špecificky) - Gramy Veľkosť balenia: 250 Jednotka (voľný text): g Priemerné rozmery: Priemerné rozmery Jazyky na balení: Slovenčina Zloženie: Smotana 80 % Glukózový sirup 12 % Cukor 4 % Hnací plyn: oxid dusný Sušené odtučnené mlieko Emulgátory: E 471, E 472a Stabilizátory: fosforečnan sodný, karagénan Aróma: vanilín Tuk 17 % Výživové hodnoty: Energia: 964 kJ / 231 kcal Tuky: 17 g z toho nasýtené mastné kyseliny: 10 g Sacharidy: 17 g z toho cukry: 10 g Bielkoviny: 2,7 g Soľ: 0,13 g Vypočítané nutričné hodnoty: Energia (kJ) 964.0000 Energia (kcal) 231.0000 Tuky (g) 17.0000 z toho nasýtené (g) 10.0000 Sacharidy (g) 17.0000 z toho cukry (g) 10.0000 Bielkoviny (g) 2.7000 Soľ (g) 0.1300 Predaj jednotky: Výška: 221 Šírka: 58 Hĺbka: 58 Recepty: Recept na bábovku na obrázku 30 dkg polohrubej múky 30 dkg práškového cukru 1 vanilkový cukor 1/2 prášku do pečiva 1,5 dl studenej vody 1,5 dl oleja, štipku soli 6 vajec doba prípravy 20 min. doba pečenia 40-60 min. Ako na to: Práškový a vanilkový cukor a žĺtka zo 6 vajec dobre vymiešame do penista. Pridáme vodu - miešame a pomaly pridávame olej. V múke zamiešame prášok do pečiva, potom múku aj s vyšľahanými bielkami pridáme do misy a veľmi opatrne to všetko zmiešame. Túto zmes nalejeme do vymastenej a múkou posypanej bábovkovej formy. Bábovku môžeme servírovať ozdobenú Rajo šľahačkou a jahodami.