Príprava a použitie:
Použitie: ako prísada na pečenie a dochutenie jablkových múčnikov, kompótov a vareného vína. Výborný na posypanie koláčov, lievancov a krupicovej kaše.
Skladovanie:
Minimálna trvanlivosť: vyznačená na obale.
Ďalší popis:
Vyrobené pre predajne potravín Fresh.
Krajina:
Krajina pôvodu - Slovensko
Značka:
Fresh
Vrátiť:
LABAŠ s.r.o.
Textilná 1
040 12 Košice
www.labas.sk
Druh skladovania:
Typ - Pri izbovej teplote
Typ balenia:
Typ - Vrecko
Vlastnosti:
Obsahuje cukor s prísadami
Štandardizovaná značka:
Značka - Fresh
Číselná veľkosť:
Číselná veľkosť: 20
Jednotka (špecificky):
Jednotka (špecificky) - Gramy
Veľkosť balenia:
20
Jednotka (voľný text):
g
Jazyky na balení:
Slovenčina
Zloženie:
Cukor
Škorica mletá 11%
Výživové hodnoty:
Energia: 1615kJ/380kcal
Tuky: 0,3 g
z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,0 g
Sacharidy: 92,5 g
z toho cukry: 89,8 g
Bielkoviny: 0,4 g
Soľ: 0,0 g
Referenčný príjem priemerného dospelého (8 400 kJ/2 000 kcal):
Vypočítané nutričné hodnoty:
Energia (kJ) 1615.0000
Energia (kcal) 380.0000
Tuky (g) 0.3000
z toho nasýtené (g) 0.0000
Sacharidy (g) 92.5000
z toho cukry (g) 89.8000
Bielkoviny (g) 0.4000
Soľ (g) 0.0000
Recepty:
Jablkovo-makovo višňová štrúdľa
Potrebujeme: 1 balenie lístkového cesta, cca. 1 kg jabĺk, mak mletý, višne, 1-2 balíček vanilkového cukru a škoricového cukru, cukor kryštálový, maslo a strúhanku.
Nastrúhame jablká, zbavíme ich prebytočnej šťavy, pridáme mletý mak, vykôstkované višne (môžeme pridať aj roztlačený banán). Vymiešame s vanilkovým, príp. škoricovým cukrom podľa chuti. Lístkové cesto rozdelíme na 2 časti, rozvaľkáme na tenko, potrieme maslom, jemne posypeme strúhankou a na cesto rozotrieme ½ plnky. Zrolujeme štrúdľu, konce cesta zvinieme do vnútra, aby plnka nevytekala počas pečenia. Jemne popicháme špáradlom a potrieme žĺtkom. Postup opakujeme aj s druhou časťou cesta a plnky. Pečieme pri 180°C cca 20-30 min.
Pôvod:
Dodatočný popis: Krajina pôvodu: vyrobené na Slovensku
Adresa distribútora:
LABAŠ s.r.o.
Textilná 1
040 12 Košice
www.labas.sk
Webová adresa:
www.labas.sk
Vypočítaná výživová hodnota - radenie:
Schéma - Regulácia EÚ č. 1169/2011
Rozklad popisu:
Funkčné meno: Škoricový cukor
Kontakt:
LABAŠ s.r.o.
Adresa kontaktu:
Textilná 1
040 12 Košice
Dodané rozmery:
Výška regálu: 105
Šírka regálu: 80
Hĺbka regálu: 3
Dodané rozmery - Hmotnosť:
Brutto hmotnosť: 14
Dodaný rozmer jednotky:
Výška: 105
Šírka: 80
Hĺbka: 3