Delikátna vôňa škorice, vanilky, klinčekov a ďumbiera (zázvoru) šíri ukľudňujúce teplo. Nie len vo víne, ale aj vo Vašom obľúbenom čaji alebo horúcej jablkovej šťave je KOTÁNYI Varené víno dobrým spoločníkom do chladných dní.
Marketing značky
Kotányi Premium kvalita.
Kvalita z presvedčenia.
Tradícia od roku 1881.
Všetko začalo v roku 1881 s Janosom Kotányim a paprikou. Čoskoro pribudli vzácne korenia z celého sveta - im patrí naša vášeň. Vtedy aj dnes. To je dôvod, prečo vyberáme len prvotriedne suroviny, aby sa dosiahla výnimočná chuť a vôňa Kotányi. Nechajte sa inšpirovať.
Ďalší popis
Viac receptov nájdete na www.kotanyi.com.
Obal chráni arómu.
Aromatizovaný prípravok s koreninami na Varené víno
Zloženie
Cukor, Sušený citrón (sušený citrón, maltodextrín), Protihrudkujúca látka: oxid kremičitý, Prírodná škoricová aróma, Prírodná klinčeková aróma, Prírodná zázvorová aróma, Vanilková aróma
Môže obsahovať glutén, vajcia, sóju, zeler, sezam, mlieko (laktózu) a horčicu.
Výživové hodnoty
Výživové hodnoty
100 g výrobku
Energia 1654 kJ/394 kcal
Tuky 0 g
z toho nasýtené mastné kyseliny 0 g
Sacharidy 96 g
z toho cukry 94 g
Bielkoviny 0,1 g
Soľ 0 g
Referenčný príjem priemernej dospelej osoby (8400kJ/2000kcal)
Skladovanie a použitie
Recepty
Veľmi lahodné a rýchlo pripravené:
Varené víno s jablkami, pre 2 osoby:
2 jablká, 1/4 l červeného vína, 1/8 l pomarančovej šťavy, 2 PL kryštálového cukru, 1 bal. KOTÁNYI Varené víno, 2 cl hnedého rumu.
Návod na prípravu: Ošúpeme jablká, rozštvrtíme ich a zbavíme jadier. Červené víno spolu s pomarančovou šťavou a cukrom privedieme do varu. Pridáme KOTÁNYI Varené víno, jablká a ešte krátko povaríme. Vezmeme zo sporáka, pridáme rum, necháme chvíľu ochladiť a prelejeme do šálky.
Tip: Perník s vareným vínom dokonale pozdvihne pôžitok.
Príprava a použitie
Použitie: V zime je chutné do vína, čaju, grogu a ovocných štiav